Strematek staat voor kwaliteit, innovativiteit en duurzaamheid. Drie belangrijke ingrediënten, ingebracht door de oprichters en naamgevers Wietse (STRE)efkerk, Arie (MA)at en Gertjan den (TEK). Wij streven naar langdurige relaties met onze afnemers en profileren ons daarbij als kennispartner en specialist op het gebied van prefab daken en gevels. We hebben veel ervaring en expertise in de gelederen en zijn dan ook niet bang onze vingers te branden aan complexe projecten. Kwaliteit is in alles wat wij doen altijd leidend. Tezamen met vakmanschap, passie en betrokkenheid het fundament onder onze kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame houtskeletbouw oplossingen.

ARIE MAAT

Algemeen directeur

“Ik ben al vele jaren met veel enthousiasme werkzaam in de prefab dak- en gevelindustrie. De ervaring en expertise die ik bij verschillende bedrijven heb opgedaan, wend ik dagelijks aan om Strematek kleur te geven. Ik vind het geweldig om in een project te duiken en samen met anderen naar de beste en meest rendabele oplossing te zoeken.”

GERTJAN DEN TEK

Manager Productie

“Ik ben jaren geleden begonnen als timmerman en groeide in de loop der jaren naar de functie van productieleider. Mijn hart gaat sneller kloppen van het werken met hout en het vakmanschap wat daarmee samenhangt. Vakmanschap dat bij Strematek nog echt telt en waarmee we daadwerkelijk onderscheidend zijn.”

WIETSE STREEFKERK

Financieel Manager

“Ik heb een aantal jaren geleden vanuit de accountancy de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en daarin diverse functies vervuld. Zo ben ik voor diverse ondernemingen werkzaam geweest als onder andere (project)administrateur, controller en financieel manager. Ervaring die ik met veel plezier inzet voor Strematek.”

 

 

 

 

 

 

Compass07

 

Compass14

Compass11

Compass13