20160225_135534

Algemeen 008

S16.001 016

Strematek is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van dak- en gevelelementen voor de bouw en renovatiebranche. Voor zowel seriewerk als op maat ‘gesneden’ totaaloplossingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Ruime ervaring en expertise staan daarbij garant voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat. 

Geen verrassingen achteraf

Strematek stelt uw belang altijd voorop. Zo ook in de wijze waarop wij onze producten aanleveren. Heel compleet en daardoor direct te monteren. Concreet betekent dit dat we onze dak- en gevelelementen desgewenst voorzien van onder meer dakgoten, dakramen, knieschotten kozijnen en hijsogen. Bovendien kunnen we onze gevelelementen voorzien van nagenoeg iedere gewenste gevelbekleding, zoals hout, volkernbeplating en keramische steenstrips. Ofwel, indien u kiest voor Strematek, dan komt u achteraf nooit voor bouwtechnische en financiële verrassingen te staan.

Alleen het beste

Strematek kiest voor de beste kwaliteit. Kwaliteit die onder andere zichtbaar is in de toegepaste materialen, zoals de super resistente folie die we samen met de producent hebben ontwikkeld. De unieke mechanische eigenschappen zorgen ervoor dat het zogenaamde doortrappen van folie bijna onmogelijk is. In combinatie met de uitstekende waterkerende, dampdoorlaatbare en brandvertragende eigenschappen zorgt de folie voor optimale bescherming.

Tot in de details

Strematek laat niets aan het toeval over. Zo maken wij gebruik van speciale trailers, waarmee onze producten snel en eenvoudig kunnen worden geladen en gelost. Daarnaast worden de dak- en gevelelementen zo vervoerd dat kantelen of draaien op de bouwplaats niet meer nodig is. Met de reeds aangebrachte permanente hijsogen, kunnen de producten bovendien snel op hun plaats worden gezet. En bij seriewerk wordt gelost op bouwvolgorde, zodat er geen onnodige verplaatsingen hoeven te worden verricht.

Onze dak- en gevelelementen worden geproduceerd volgens het SKH-KOMO-attest (certificaat 21052 en 21058).